Affiliate

Mirësevjen në programin tonë të Affiliate!
Regjistrimi në programin tonë të Affiliate është falas. Nuk kërkon asnjë aftësi 
teknike nga ana juaj dhe të merr vetëm kohën e disa klikimeve. Përmbajtja 
dhe koncepti është i ngjashëm me programet e tjera të affiliate të ofruara nga 
kompani të ndryshme. Për të filluar të gjenerosh profite, ty të duhet vetëm të 
postosh një link ose të vendosësh një baner ne website tuaj, i cili do të 
dërgojë trafik tek ne; ne, në anën tjetër, do të të paguajmë ty me komision për 
cdo transaksion të mbyllur nga një përdorues i referuar nga website juaj. 
 
Si funksion?
 
Pasi ju jeni regjistruar, ju merrni në përdorim llogarinë tuaj të programit 
affiliate me mjete të domosdoshme si një paragjitje gjenerale e statistikave të 
llogarisë, raportet që tregojnë trafikun e dërguar nga website juaj, statistikat e 
komisioneve, kodin e banerit HTML dhe shume te tjera. ju do të njoftoheni me 
një email për cdo transaksion të mbyllur me sukses nga referrals tuaj.
 
*Tabela e normës së komisioneve për cdo veprim të  mbyllur nga referuesit e tu
 
Regjistrimi i përdoruesit – US $ 0.1
Listim i vendosur në paketën Bronze – US $ 0.5
Listim i vendosur në paketën Sliver – US $ 1.25
Listim i vendosur në paketën Gold -  US $ 2.5 
 
Dhe aktivitete të tjera nga të cilat përfitoni komision
Identifikohu
ose
Shkruaj Raportin Tend
Shkruaji një mesazh *
Anëtaresohu
Përdoruesi
Fjalëkalimi
Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto