Quantcast

Konsulenca ligjore në www.shpi.al

13.03.2013

Konsulenca ligjore në www.shpi.al, është konceptuar si nje hapësirë për përdoruesit e faqes, ku do të ofrohet konsulencë juridike për të gjithë problematikën që lidhet me pasuritë e paluajtshme. Ndihma dhe zgjidhjet e ofruara do të jenë në dispozicion të përdoruesve qofshin këta persona fizike (idividë të thjeshtë) apo juridikë, investitorë apo sipërmarrës.
Ne ju asistojme me shërbimet e mëposhtme, pa u kufizuar vetëm tek ato:
1- Momenti i fitimit të pronësisë mbi troje, tokë bujqësore, shtëpi banimi, apo ndertesa të tjera të cfarëdolloji . Elementët thelbësorë që duhet të dini në mënyrë që titulli juaj i pronësisë të jetë i vlefshëm. 2- Procedurat e regjistrimit të pronës (sendeve) në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Dokumentacionin e nevojshëm.
3- Transaksionet me pasuritë e paluajtshme. Veprimet juridike të tjetërsimit të pasurisë së paluajtshme – shitje, dhurim, trashëgimi, dhënie me qira, sipërmarrje.
4- Pjestimi i pasurisë së paluajtshme. Hapat që duhet të ndiqen për të pjestuar një pasuri mes disa bashkëpronarëve të një sendi të paluajtshëm. Vecanërisht problematika e pjestimit të pasurisë së bashkëshortëve.
5- Ndërtimet e reja që do të kryhen. Tërësia e hapave dhe dokumentacionit të nevojshëm që lidhet me aplikimet për leje ndërtimi për ndertimet e reja në troje apo tokë bujqësore. Ndryshimi i destinacionit juridik të tokes.
6- Marrja e një kredie nga bankat e nivelit të dytë apo shoqërite e tjera huadhënëse.
Shërbimet e mësipërme, do të ofrohen pa marrë parasysh llojin e pasurisë së paluajtshme: tokë truall, tokë bujqësore, godinë banimi etj. Për shkak të rëndësisë së madhe te pasurive të paluajtshme në qarkullimin civil, kërkohet një ndihmë e specializuar juridike, sa herë realizohet një transaksion me të tilla pasuri. Shpi.al e ofron një shërbim të tillë për përdoruesit e faqes.

Mos hezitoni të na kontaktoni.
[email protected]

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Anëtaresohu
  Përdoruesi
  Fjalëkalimi
  Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto