Quantcast

Banjo më të sigurta me pak rregullime

26.08.2014

Për arsye se ka kaq instalime dhe vendosje në një hapsirë të vogël dhe sipërfaqet janë shpesh të lagura, rrëshkitjet janë të zakonshme. Ka një numër mënyrash për të krijuar një banjo sa më të sigurt e gjtihashtu për ta bërrë më të aksesueshme lehtësisht .

Tualeti dhe vaskat janë dy zonat më të rrezikshme. Për të ulur rriskun, konsideroni të zëvendësoni vaskën më dush.
Zgjidhni një dush që ka një prag të ulët që cdokush me një shkathësi minimale të ketë mundësinë të hyjë e dali me lehtësi.

Dushi gjithashtu duhet të jetë i pajisur me një ndenjëse dhe të përfshijë një mbajtëse fleksibël dushi në dorë për ta bërë më të lehtë larjen. Idealja do ishte të mund të kishte hapsirën e nevojshme për karroce me rrota.

Për pjesën tjetër të banjos, fusni në murë blloqe të forta. Këto blloqe do ju lejojë të instaloni mbajtëse të forta duarsh dhe shufra mbajtëse kudo ku nevojitet mbështetje shtesë për personin që përdor banjon.

Zgjidhni  një dysheme e cila nuk është dhumë e rrëshkitshme kur laget. Mos i besoni etiketës, provojeni mbi një mostër duke e lagur atë.
Shumë njerëz gjithashtu po zgjedhin tualet që ka një ulëse të gjatë që të jetë më e lehtë për ta përdorur.  WC-ja tradicionale dhe e vjetër është aq e ulët sa shumë njerëz e kanë të vështirë të ulen apo dhe të qëndrojnë në këmbë.
 
Nqs doni të gjeni banjon perfekte ju ofrojmë këtë opsion sipas linkut --> 

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Anëtaresohu
  Përdoruesi
  Fjalëkalimi
  Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto