Quantcast

Pajisje me konfirmim për pronat e Bashkisë (për oborr në përdorim)

01.05.2019

Lista e dokumentave: 
- Plan relevimi nga topograf i licencuar
- Konfirmim i gjendjes juridike të pronës së subjektit plus HTR nga ZRPP
- Dokument pronësie mbi pronën (vërtetim / ҫertifikatë) nga ZRPP
Afati kohor i dhënies së shërbimit – 15 ditë pune
Vendi: Pranë Sektorit të Komunikimit dhe Pritjes së Qytetarëve në Bashkinë Tiranë

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Anëtaresohu
  Përdoruesi
  Fjalëkalimi
  Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto