Quantcast

Nuk ka diell?Shpikja më e fundit do ndriçojë përgjithmonë shtëpitë tuaja.

18.08.2014


Për të gjithë ata që vuajnë mungesën e ndriçimit dhe diellit tashmë erdhi zgjidhja . E krijuar nga një profesor në një universitet Italian, i cili ka kaluar 10 vite për të zhvilluar këtë skemë e cila ofron dritë dielli artificiale përmes një dritareje e zakonshme apo e hapur në tavan.

Një teknologji italiane e cila mund të ndriçojë hapsirat e errëta në shtëpitë tuaja apo në çdo vend tjetër të nevojshëm siç janë spitalet apo stacionet e trenave etj.

Coelux riprodhon dritën natyrale duke përdorur teknologjinë e krijuar përmes grimcave nanomike dhe ndriçimit led. Një sistem optik dhe një pasqyrim fotorealistik imitojnë proçesin e rrezeve të diellit në një efekt 3D. gjithashtu janë disponibël sisteme të ndryshme që lejojnë seleksionimin e rrezeve të diellit dhe tonin e ngjyrës: nga më e nxehta te ajo që prodhon dritën e gjetur në vendet nordike e gjithashtu atë të zonës së Mesdheut.

Kërkimi për këtë sistem inovativ është financuar nga Bashkimi Europian dhe është dërguar në Konventën e risive në Bruksel.

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Anëtaresohu
  Përdoruesi
  Fjalëkalimi
  Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto