Quantcast

Pajisje me konfirmim kufizim prone private me pronë shtetërore

01.05.2019
Lista e dokumentave: 
- Kërkesë me shkrim
- Genplani i pronës (fotokopje)
- Mjet identifikimi
- Çertifikatë pronësie dhe kartele pasurie (fotokopje, të cilën e merr në hipotekë) Ose në mungesë të Certifikatës së pronësisë dhe Kartelë pasurie
- Plan Rilevimi (topograf privat) ose Harta e asaj zone që kërkohet (fotokopje, të cilën e merr tek Njesia Administrative ku është prona për të cilën ai kërkon informacion)
Afati kohor i dhënies së shërbimit – 30 ditë pune
Vendi: Pranë Njësisë Administrative përkatëse të Bashkisë Tiranë

    The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
    Σύνδεση
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός
    Ξέχασες τον κωδικό σου; Υπενθύμιση