Quantcast

Dhënie me qera e aseteve të Bashkisë për sipërfaqe mbi 200 m2

May 01, 2019

Lista e dokumentave: 
- Kërkesë me shkrim
- Plan Biznesi i subjektit
- Ofertë për tarifën e qirasë
- Genplan i asetit (ndërtesë ose truall) nga urbanistika e Bashkisë dhe konfirmimi nga Prefektura
- Ekstrakt i QKB
Afati kohor i dhënies së shërbimit – 10 ditë pune
Vendi: Pranë Sektorit të Komunikimit dhe Pritjes së Qytetarëve në Bashkinë Tiranë

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Log in
  Username
  Password
  Forgot password? Remind