Quantcast

Kriza dhe ankandet e pronave!!!!

Aug 27, 2013


Eshte e verte qe jemi ne krize. Per aq sa jemi ne krize njerezit gjithmon kerkojne zgjidhje alternative.
Kerkesa e madhe por cmimet e larta, bejne qe nder zgjidhjet alternative, pervec periferive te jene edhe bankat.
Po bankat ne kete krize globale, jane ato qe cdo dite e me teper pasurohen nga kredite e keqija me prona te paluajtshme.
Me pak fjale po flasim per ankandet e bankave per pasurit e sekuestruara.
Ne kohen kur nuk kishte kriza shume pak njerez i shikon keto ankande duke bere qe blerjet e ankandeve te mos realizoheshin.
Perseritja e ankandeve per pronat ka pas qene dicka e zakonshme.Ndersa sot gjithnje e me e rralle po behet perseritja e
ankandeve per te njejten prone.
Frika e blerjes ne nje ankand, per shkak te proceseve pak te qarta ndermjet ish pronareve dhe bankes, tashme nuk eshte me
dicka e pazgjidhshme.Kerkon kohe qe te marresh ne posedimin tend nje prone te shitur ne ankand, por avantazhi eshte 40%
me pak te vleres reale te nje prone, pra ia vlen te marresh nje prone ne ankand pavaresisht se mundet te kerkoj nje vit kohe.
Ankandet kane nje procedure standarte, e cila nis nga vleresimi i nje prone deri tek zgjedhja e cmimit fillestar te
ankandit.Nese ne thirrjen e pare nuk pergjigjet njeri, procedohet me uljen e cmimit fillestar, e kshu me radhe deri ne gjetjen
e nje bleresi.Normalisht qe procesi eshte me kompleks, ku eshte rasti qe ti drejtoheni nje profesionisti te fushes per te
na orjentuar me mire ne blerjen gjate nje ankandi.Lajmi shume i mire per ate qe blen ne ankand eshte se nuk do kete me
probleme me hipoteken apo me te shkuaren e asaj prone,duke qene se eshte nje procedure publike, cdo problem eshte zgjidhur.

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Log in
  Username
  Password
  Forgot password? Remind