Quantcast

Pajisje me konfirmim kufizim prone private me pronë shtetërore

May 01, 2019
Lista e dokumentave: 
- Kërkesë me shkrim
- Genplani i pronës (fotokopje)
- Mjet identifikimi
- Çertifikatë pronësie dhe kartele pasurie (fotokopje, të cilën e merr në hipotekë) Ose në mungesë të Certifikatës së pronësisë dhe Kartelë pasurie
- Plan Rilevimi (topograf privat) ose Harta e asaj zone që kërkohet (fotokopje, të cilën e merr tek Njesia Administrative ku është prona për të cilën ai kërkon informacion)
Afati kohor i dhënies së shërbimit – 30 ditë pune
Vendi: Pranë Njësisë Administrative përkatëse të Bashkisë Tiranë

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Log in
  Username
  Password
  Forgot password? Remind