Quantcast

Pajisje me konfirmim për pronat e Bashkisë

May 01, 2019

Lista e dokumentave: 
- Kërkesë me shkrim
- Vendim i Komisionit të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave/dokumentacioni i privatizimit të objektit
- Gen plani i pronës dhe planimetria e objektit
Afati kohor i dhënies së shërbimit – 15 ditë pune
Vendi: Pranë Sektorit të Komunikimit dhe Pritjes së Qytetarëve në Bashkinë Tiranë

Njoftimet që do të krahasohen

Nuk ka prona per tu krahasuar
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Log in
Username
Password
Forgot password? Remind