Quantcast

Panairi “Real Estate Expo Albania 2015”

Mar 11, 2015

Sektori i ndërtimit është një nga sektorët më të rëndësishëm të ekonomisë së vendit tonë. Prej vitesh në një situatë stagniacioni, tani ka filluar të lulëzojë sërisht.
Është ndërtimi kontribuesi më i madhi GDP së Shqipërisë dhe për këtë arsye të gjithë duhet të mbidhemi në Panairin e “Real Estate Expo Albania 2015”, që është risia e këtij viti. Ky panair është organizuar nga Qendra Kombetare e Panaireve dhe INFO Prona, për ti shërbyer të gjithë të interesuarve për një ballafaqim mes kërkesës dhe ofertës në tregun e pronave.

Qëllimi i këtij eventi është krijimi i një dimensioni të ri promovues për pronat dhe subjektet që promovojnë ato  në vecanti për vendet turistike bregdetare, prezantimi i projekteve të reja në zhvillim, klientëve dhe grupeve të ndryshme të interesit në këtë fushë.
 • Të krijojmë kushte dhe kontakte bashkëpunimi mes palëve të interesuara.
 • Të ofrojmë hapësira për ballafaqimin e ideve të reja në strategjinë e zhvillimit të tregut imobiliar dhe atij të ndërtimit.
 • Të koordinojmë më mirë bashkëpunimin mes bankave dhe palëve të interesuara.
 • Të ofrojmë një tryezë për shkëmbim informacioni me një numër shumë të gjerë vizitorësh dhe blerës të mundshëm.
Sektorët pjesëmarrës në këtë panair janë:
 • Firma Ndërtimi Rezidenciale
 • Agjenci Imobilare
 • Banka
 • Hoteleri-Turizëm
 • Studio Projektimi
 • Agjenci Turistike
 • Projekte mbi Energjine dhe menaxhimin e mbetjeve
“Real Estate Expo Albania 2015” ofron mundësinë për të krijuar kontakte me vlerë për një audiencë ndërkombëtare.
Kështu që nëse je Firmë Ndërtimi,  Agjenci Imobilare, Banka, Hoteleri-Turizëm, Studio Projektimi, Agjenci Turistike, Projekte mbi Energjine dhe menaxhimin e mbetjeve eja të tregosh vlerat e tua dhe të promovosh punën tënde, duke treguar që je më i miri. 

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Log in
  Username
  Password
  Forgot password? Remind