Pajisje me konfirmim për pronat e Bashkisë

01.05.2019

Lista e dokumentave: 
- Kërkesë me shkrim
- Vendim i Komisionit të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave/dokumentacioni i privatizimit të objektit
- Gen plani i pronës dhe planimetria e objektit
Afati kohor i dhënies së shërbimit – 15 ditë pune
Vendi: Pranë Sektorit të Komunikimit dhe Pritjes së Qytetarëve në Bashkinë Tiranë

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Accedi
  Nome utente
  Password
  Hai dimenticato la password? Ricorda