Quantcast

Shpi.al risia e QR KOD.

12.09.2013
Shpi.al risia e QR KOD.

www.shpi.al portali i profilizuar per prona, me risit teknologjike me te fundit ne fushen e web-it. Tashme sjell per te gjith telefona smart phone. Mundesine per te lexuar te dhenat e nje prone me ane te QR KOD-it.
PO cfare eshte QR KOD???
QR KOD eshte shkurtimi i kodi i pergjithshem i shpejte. Ky eshte nje lloj matrice barcode e cila mundet te lexohet nepermjet aparateve telefonik, me ane te nje aplikacioni i cili e lexon QR kodin me ane te kameres. QR Kodi eshte i vendosur ne fushe katrore me sfond te bardhe dhe elemente te zeza.
Sistemi i www.shpi.al gjeneron QR KOD per cdo prone, ne te cilen ruhen te gjitha te dhenat e kontaktit, me ane te QR KOD-it, ju nxirrni kontaktet dhe ruajte te menjerhershme ne aparatet tuaja telefonike.

Njoftimet që do të krahasohen

Nuk ka prona per tu krahasuar
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Accedi
Nome utente
Password
Hai dimenticato la password? Ricorda