Quantcast

Shpi.al – Platforma më e besueshme për njoftime imobiliare


Shpi.al – Platforma më e besueshme për njoftime imobiliare
 
Shpi.al është platforma online më e besueshme në Shqipëri që ofron informacione të detajuara mbi tregun imobiliar, mbi agjensi imobiliare, kompani ndërtimi dhe shërbime në këtë fushë. Ofertat më të fundit dhe më konkuruese në treg paraqiten në këtë platformë me një përshkrim të detajuar dhe imazhe shoqëruese për të gjithë ata që po kërkojnë të blejnë apo marrin me qera një apartament, vilë, apo shtëpi pushimi. Platforma ofron informacione mbi kompani ndërtimi apo agjensi imobiliare që operojnë aktualisht në tregun shqiptar.
E gjithë kjo gamë e gjerë informacionesh ofrohet falas për të gjithë lexuesit e Shpi.al, në internet. Ju mund t’i aksesoni këto informacione nga telefoni juaj duke shkarkuar aplikacionet e Shpi.al për iOS dhe Android në Google Play. 
 
Shërbimet e Shpi.al
 
Shërbime ligjore
Shërbimet ligjore ofrohen për çështje lidhur me kontrata pronash, blerjen e një prone të re, dhënien me qera të pronës suaj. Juristët tanë janë në dispozicionin tuaj për shmangien dhe zgjidhjen e burokracive në këtë fushë.
Shërbime bankare
Shpi.al ka lidhur marrëveshje me bankat më të mira në vend me qëllim për të ndihmuar klientët e kompanisë të marrin më lehtësisht një kredi për blerjen e një prone, të marrin informacione të detajuara mbi të gjitha ofertat e bankave mbi kredi për prona, etj.
Arkitekt / Arredim 
Skuadra jonë e arkitektëve dhe interior designers ju vjen në ndihmë për një arredim sa më efikas dhe estetik të shtëpisë suaj.
 

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Anëtaresohu
  Përdoruesi
  Fjalëkalimi
  Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto