Quantcast

Orion Construction Tower Bridge 3 “1000 ëndrra në një çelës”!

27.01.2018

Shpesh dëgjojmë të flitet për metropolin dhe për të mirat që këto qendra të rëndësishme të biznesit, të jetës politike, ekonomisë si edhe asaj kulturore kanë në një shoqëri. Pa diskutim që janë këto qendra të cilat përveç titullit të rëndësishëm që mbajnë tërheqin edhe numrin e madh të banorëve të cilët i banojnë këto zona. Nuk do shumë për të kuptuar që janë pikërisht këto zona të cilat kanë edhe numrin më të madh të banorëve për metër katror. Në kryeqytet, shohim gjithmonë e më shumë ngushtimin e zonave të gjelbëruara dhe mbushjen e tyre me ndërtime të cilat shpesh nuk respektojnë planin e ndërtimeve dhe zhvillimit të vendit.
E gjithë situata më sipër është një panoramë të cilën kryeqytetasit e ndeshin çdo ditë dhe u duhet të përshtaten me të. Por ja që ka edhe investime të cilat përveç se janë konform të gjitha rregullave dhe planit të zhvillimit urban, tentojnë të zhbëjnë “zhurmën” urbanisitke që mbizotëron deri tani. Një rast i tillë është edhe projekti i fundit i kompanisë së ndërtimit “Orion Construction”. Kompanitë e mëdha të cilat vendosin interesin e publikut dhe qytetit në vend të parë dhe investojnë në rezidenca banimi të cilat plotësojnë kushtet për t’u përshtatur me një metropol në ndryshim të vazhdueshëm. Bëhët fjalë për projektin “Tower Bridge 3.” Një rezidencë apartamentesh dhe zonë shërbimesh për të krijuar lehtësi dhe komoditet jetese. “Tower Bridge 3” është një rezidencë që i jep vëmendje të veçantë diellëzimit dhe ajrosjes natyrale dhe vendos një raport të shkëlqyer ndërmjet ndërtesës, gjelbërimit dhe hapësirave publike.
Rezidenca ndodhet në një zonë të qetë të qytetit por njëkohësisht shumë pranë shërbimeve që plotësojnë çdo kërkesë të familjeve si kopshte, çerdhe, shkolla, poliklinika, stacione te linjave urbane dhe çfarë është shumë e rëndësishmë ndodhet shumë pranë qendrës së qytetit. Rezidenca do ti shtojë vlerë duke dhënë një impakt pozitiv për zhvillimin e zonës me një komunitet prej më shumë se 3,000 banorë dhe shërbime të ndryshme brenda rezidencës me njësi të ndryshme tregëtare, infrastrukturë të plotë rrugore, gjelbërim me 600 pemë dhe mjedise të ndryshme rekreative.
Gjithçka duket fantastike për këtë qendër banimi në mes të Tiranës, por kjo nuk është e gjitha. Kompania “Orion Constuction” i jep një vëmendje shumë të madhe edhe cilësisë së ndërtimit. Nëse do të duhej ta përshkruanim me pak fjalë do të thoshim se është një cilësi superiore me teknologjinë më të mirë duke u kujdesur për çdo element të rezidencës. Nëse do të ishim edhe më të hollësishëm në teknologjinë dhe cilësinë e përdorur do të rreshtonim disa pika shumë të rëndësishme për një jetesë të sigurt dhe që kursen:
 • Termo-izolim për temperatura optimale në ambientet tuaja me pajisje të çertifikuara që do të reduktojnë konsumin e energjisë me 50%
 • Sistem ngrohje multisplit
 • Izolim akustik sipas normave të BE duke minimizuar zhurmat e jashtme dhe të apartamenteve fqinjë
 • Ventilim natyral 
 • Hidroizolim perfekt qe ka tolerancë 0 ndaj lagështisë
 • Vetrata alumini termik me xham low-E (xham me përcjellshmëri shumë të ulët termike)
“Tower Bridge 3” siguron privatësinë e nevojshme brenda komunitetit, jep raportin e shkëlqyer çmim-cilësi si dhe garanton rritjen e vlerës së investimit në kohë.

 

Njoftimet që do të krahasohen

  Nuk ka prona per tu krahasuar
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Anëtaresohu
  Përdoruesi
  Fjalëkalimi
  Keni harruar fjalëkalimin? Më kujto